Eijffinger

Groot aanbod van stoffen en kleuren

Advies over Eijffinger

Behang van Eijffinger kopen in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen wil Eijffinger de wereld mooier maken. Dit doen ze al meer dan 140 jaar. De collecties worden in de eigen ontwerpstudio ontwikkeld om uiteindelijk over de hele wereld te worden verkocht. Kom gerust eens langs bij Rob Megens Woonatelier in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen.

Prachting behang in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen

Met het grote aanbod van stoffen en kleuren zit er voor iedereen wel iets tussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust even langs of maak een afspraak.

Voeg karakter toe aan je interieur met CARMEN van Eijffinger

Waan je in Mexicaanse sferen met Carmen. In deze collectie van Eijffinger vind je kleurrijke geschilderde bloemen, uitbundig bloeiend tegen fris crème, donker groen, beige, pauwblauw of theatraal zwart. Of je nu kiest voor uitbundige dessins of een meer ingetogen sfeer, loop even binnen bij Rob Megens Woonatelier voor de nieuwste woontrends.

persoonlijk interieuradvies

Rob Megens Woonatelier, jouw Eijffinger specialist in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen.

Rob Megens Woonatelier is dé Eijffinger specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Eijffinger behang en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Wijchen naar de mogelijkheden bij jou thuis. 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook