Rob Megens Woonatelier adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

De historie van Rob Megens Woonatelier

In 1962 richten mijn ouders Megens Woninginrichting op. De winkel wordt geopend op de markt in Grave. Destijds kon men bij mijn ouders terecht voor een bankstel waarbij men kon kiezen tussen vier verschillende kleuren kussens natuurlijk zaten er ook eetkamerstoelen en kasten in het assortiment. Daarnaast waren er zo’n twintig rollen gordijnstof op voorraad. waarvan mijn ouders gordijnen confectioneerde. In de jaren die daarop volgende groeide Megens Woninginrichting uit tot een succesvolle woonwinkel en werd de nadruk gelegd op woningtextiel en bedden . Na de vakopleiding woninginrichting nam ik in 1998 het familiebedrijf van mijn ouders over. en bouwde verder aan de professionalisering van het bedrijf.

In december 2018 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie in Wijchen, met ook een nieuwe naam "Rob Megens Woonatelier" hierbij is afscheid genomen van het slaapafdeling om verder te kunnen specialiseren in de woontextiel. Het assortiment is veel uitgebreider, moderner en groter geworden. Ook ligt de nadruk nu op het geven van interieur en kleur adviezen, maar natuurlijk ook op het prachtige ambacht en uitvoering van de werkzaamheden.


Maak een afspraak

Neem online een kijkje in onze nieuwe winkel!

Interieurspecialist Rob Megens Woonatelier te Wijchen

Sinds 2005 hebben wij ons aangesloten bij Vivante; een kwaliteitsmerk dat 28 woonwinkels in heel Nederland herbergt. Vivante ontwikkelt in samenwerking met verschillende interieurspecialisten een collectie die natuurlijk bij ons verkrijgbaar is. Daarnaast houden wij in samenwerking met Vivante onze productkennis op peil. Zij spijkeren ons bij over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van woninginrichting. Op deze manier kunnen wij u ook in de toekomst van goed advies blijven voorzien.

U bent van harte welkom in onze winkel.
Rob Megens


Neem contact met ons op

De grote merken van Rob Megens Woonatelier

Bij Rob Megens Woonatelier verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Somfy
Moduleo
Jasno
Forbo
Eijffinger
Arte
HookedOnWalls
Obsession
Inquino
JAB