Over Rob Megens Woonatelier

Rob Megens Woonatelier uit Wijchen is dé woonspecialist in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Vakkundigheid

In 1962 hebben mijn ouders Megens Woninginrichting opgericht. De winkel werd geopend aan de Markt 8 in Grave. Destijds kon men bij mijn ouders terecht voor een bankstel waarbij men kon kiezen uit vier verschillende kleuren kussens en natuurlijk zaten er ook eetkamerstoelen en kasten in het assortiment. Daarnaast waren er zo’n twintig rollen gordijnstof op voorraad waarvan mijn ouders gordijnen confectioneerden. In de jaren die daarop volgden groeide Megens Woninginrichting uit tot een succesvolle woonwinkel en werd de nadruk gelegd op woningtextiel en bedden. Na de vakopleiding woninginrichting nam ik in 1998 het familiebedrijf van mijn ouders over en bouwde verder aan de professionalisering van het bedrijf.

In december 2018 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie in Wijchen, met ook een nieuwe naam: "Rob Megens Woonatelier". Hierbij is afscheid genomen van de slaapafdeling om verder te kunnen specialiseren in woontextiel. Het assortiment is veel uitgebreider, moderner en gevarieerder geworden. De nadruk ligt nu nog meer op het geven van interieur- en kleur- adviezen, maar zoals altijd natuurlijk ook op het prachtige ambacht en de vakkundige uitvoering van alle werkzaamheden.

Betrokken advies

Sinds 2005 hebben wij ons aangesloten bij Vivante; een kwaliteitsmerk dat 28 woonwinkels in heel Nederland herbergt. Vivante ontwikkelt in samenwerking met verschillende interieurspecialisten een collectie die natuurlijk bij ons verkrijgbaar is. Daarnaast houden wij in samenwerking met Vivante onze productkennis op peil. Zij spijkeren ons bij over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van woninginrichting. Op deze manier kunnen wij u ook in de toekomst van goed advies blijven voorzien.

U bent van harte welkom in onze winkel.
Rob Megens

CBW_erkend_logo22.png

 

Neem contact op met Rob Megens Woonatelier

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!