Forbo

Unieke vloeren van Forbo: Marmoleum, Novilon en Allure

Advies over Novilon

Novilon vloer kopen in Wijchen, Grave en Nijmegen

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloeren voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (PVC-stroken).

Rob Megens Woonatelier in Wijchen verkoopt vloeren van Forbo. Ben jij op zoek naar een vloer van lineoleum, vinyl of PVC met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje in het grote assortiment.

Een Novilon vloer van goede kwaliteit die bij jouw wensen past

De merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo zijn vloeren gemaakt met groene energie. Deze vloeren maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte.

Milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling: elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten, dus er is altijd een vloerbedekking die bij jouw wensen past.

Forbo maakt producten die van Hollands design en kwaliteit zijn. Daarnaast heeft Forbo voor het produceren van vloeren milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak bij Rob Megens Woonatelier in Wijchen.

Stil in huis met een Novilon vloer, te koop in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen

Het merk Novilon van Forbo is een vloer gemaakt van vinyl. Bij Rob Megens Woonatelier in Wijchen is dit merk in de collectie te vinden.

Novilon vloeren voelen niet koud aan en zijn een beetje verend. Een vloer van Novilon staat bekend als zeer geluiddempend. Dankzij deze vloer wordt het stiller in huis. Veel stiller dan dat er laminaat ligt. Er is weinig onderhoud aan de vloer van Novilon. Er kan gekozen worden uit vier stijlen: beton, hout, abstract en vtwonen.

De voordelen van Novilon op een rijtje:

  • sterk geluiddempend
  • warm
  • weinig onderhoud
  • kan in combinatie met vloerverwarming
  • krult en krimpt niet
  • vier stijlen

Om een indruk te krijgen van Novilon ben je welkom bij Rob Megens Woonatelier in Wijchen.

Marmoleum, Novilon en Allura vloeren bij Rob Megens Woonatelier in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen

Marmoleum
Novilon
Allura

persoonlijk interieuradvies

Rob Megens Woonatelier, jouw Novilon specialist in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen.

Rob Megens Woonatelier is dé Novilon specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Novilon en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Wijchen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw Novilon vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook