HookedOnWalls

Uitgebreid aanbod in een groot kleurenpalet

Advies over HookedOnWalls

HookedOnWalls bij Rob Megens Woonatelier in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen

Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders. HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol en tegelijk toegankelijk. Durf jij dit aan? Kom dan langs langs bij Rob Megens Woonatelier in regio Wijchen, Grave en Nijmegen. HookedOnWalls bestaat intussen ruim 10 jaar. Het is een merk van de Arte groep, een Europese ontwerper en fabrikant van high-end muurbekleding.

Behang van HookedOnWalls in huis in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen

De collecties worden ontworpen door een team ervaren designers. Zij volgen niet alleen de ontwikkelingen in interieur en mode, ze lopen er ook op vooruit en staan zo mee aan de basis van nieuwe trends. Elk nieuw ontwerp wordt gecreëerd met oog voor de kleinste details, en ook het kleurenpalet van nieuwe collecties wordt met veel zorg uitgewerkt.

In het uitgebreide aanbod vindt iedereen behang naar zijn smaak.

Nieuwsgierig geworden?

Rob Megens Woonatelier in Wijchen laat je graag nog veel meer HookedOnWalls producten zien. We adviseren je graag!

HookedOnWalls bij Rob Megens Woonatelier in Wijchen

Behang doet zo veel met de sfeer van een kamer. Kom gerust langs voor wat advies en om een kijkje te nemen in de behangwereld.

persoonlijk interieuradvies

Rob Megens Woonatelier, jouw HookedOnWalls specialist in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen.

Rob Megens Woonatelier is dé HookedOnWalls specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment HookedOnWalls behang en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Wijchen naar de mogelijkheden bij jou thuis. 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook