Merk logo

Arte bij Rob Megens Woonatelier in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen

Arte is een gepassioneerd designer & fabrikant van top kwaliteit muurbekleding. Benieuwd of arte iets voor jou is? Kom gerust even langs, We helpen je graag verder.

Image slide

Arte in huis in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen

Elk jaar creëert een intern team van ervaren ontwerpers verscheidene nieuwe collecties. Deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Er wordt daarom heel wat tijd geïnvesteerd in research: Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Dit verklaart waarom het ontwerpen van een nieuwe collectie makkelijk meer dan een jaar in beslag kan nemen. Ongeveer de helft van de producten wordt intern gefabriceerd met behulp van milieuvriendelijke procedés.


Maak een afspraak

Geef toe aan je wanderlust met Curiosa collectie bij Rob Megens Woonatelier

Exotisme werkt vaak bijzonder betoverend. Wilde dieren, tropische bloemen en inheemse culturen intrigeren ons al eeuwen. We willen er alles over weten en ze allerliefst nog in real life ontdekken. Met deze collectie van Arte hoef je geen kilometers te reizen om op ontdekkingsreis te gaan