Rob Megens Woonatelier uit Wijchen is dé woonspecialist in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen:

√ Persoonlijk en uitgebreid afgestemd op jouw woonwensen

√ Uitgebreid staalmateriaal en demonstraties

√ Perfect voor jou op maat gemaakt

Op naar een nieuw interieur

Het loopt allemaal even anders dit jaar, maar een ding blijft hetzelfde: wij helpen je bij het creëren van een nieuw, fris interieur. Of dat nu is aan de hand van een personal shopping sessie in de winkel, een (video)belgesprek of een advies aan huis. We staan voor je klaar met de nieuwste trends en op maat gemaakt advies. Samen gaan we aan de slag met jouw interieur.


Past bijvoorbeeld de woonstijl ‘Pure Natural’ helemaal bij jou en is het hoog tijd om een frisse wind door je interieur te halen? Laten we samen deze fijne woonstijl doorvoeren in jouw interieur.

Onze specialisten helpen je verder

Ook in deze tijd staan we voor je klaar. En dat terwijl we alle regels van het RIVM volledig naleven en alle ontwikkelingen op de voet volgen. We helpen je aan de hand van een aantal opties op weg naar een nieuw interieur:

Personal shopping

Je bent van harte welkom in onze winkel. Maak online een afspraak en wij zorgen dat je samen met een specialist alle mogelijkheden langs kunt gaan. Uiteraard op gepaste afstand en zonder andere klanten in de buurt.

(Video) bellen met een specialist

Onze specialisten kunnen alle mogelijkheden binnen jouw budget en wensen met je doornemen aan de hand van een telefoongesprek. Door te bellen met video kun je alle opties ook gemakkelijk zien en jouw huidige situatie laten zien.

Advies aan huis

Liever een specialist over de vloer? Ook dat kan. Onze vakmensen komen graag langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Ook dat gaat natuurlijk gepaard met hygiënemaatregelen en gepaste afstand.

Zo voorzien we je op een veilige manier van het beste advies om van jouw interieur een droominterieur te maken. Ben je benieuwd naar wat we precies voor jou kunnen doen? Twijfel niet om contact op te nemen.