Lindura Parket kopen ? Rob Megens Woonatelier is expert op het gebied van parketvloeren

Koop jouw Lindura Parket bij Rob Megens Woonatelier in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen

Een vloer is een van de belangrijkste basis in je woonkamer. Bij Rob Megens Woonatelier vind je een uitgebreide collectie aan Lindura Parket vloeren. Kies met zorg het materiaal, de kleur en de mate van comfort die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Kom in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen onze banken uitproberen.

✔ Persoonlijk advies  ✔ Gratis inmeten  ✔ Uitgebreid assortiment

De beste Lindura Parket vloeren vind je bij Rob Megens Woonatelier in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen

Toe aan een nieuwe vloer?

Lindura is opgeboud uit HDF hout en een dunne plak echt hout, dat word verbonden door een Wood Powder. Dit gebeurt op temperatuur waardoor het zich goed aan elkaar hecht. Wood Powder is een materiaalmix van fijne houtvezels, minerale bestanddelen en andere natuurlijke additieven. Deze 3, samen met een tegenfineer zorgt ervoor dat de planken steving en recht blijven voor een mooi en lang resultaat.

Ben jij op zoek naar een vloer die past bij jou en jouw interieur? Rob Megens Woonatelier in Wijchen heeft een mooie collectie van Lindura Parket vloeren. Loop gerust eens binnen bij Rob Megens Woonatelier om een een kijkje te nemen en je te laten adviseren. 

Op zoek naar een vloer die past bij jouw stijl? Je vindt die bij Rob Megens Woonatelier

Een houten vloer blijf je altijd zien binnen het interieur. Daarom is Lindura de geschikte vloer voor jou. Lindura Parket gebruikt maar 1/8 hout van wat gebruikt word bij de bekende Parket vloeren. Naast dat de Lindura Parket sterk is wordt door het Wood-Poweder de levendige scheuren, knoesten en poriën in het hout op unieke wijze benadruk.

Ben jij benieuwd welke vloer het mooiste in jouw huis ligt? Rob Megens Woonatelier helpt je graag op weg bij de keuze voor de beste vloer, passend in jouw interieur. We hebben vloeren in allerlei soorten, maten en tal van uitvoeringen, passend in elk interieur. Kom langs in onze winkel in Wijchen om een goed advies te krijgen en de hulp naar jouw toekomstige vloer.