Twist Shades® van Luxaflex® voor je raam kopen? Rob Megens Woonatelier in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen is expert op het gebied raamdecoratie

Met de horizontale banen van de Twist® Shades van Luxaflex® regel je heel precies de lichtinval. Kies uit transparanties en kleuren om je eigen statement te maken. We vertellen je bij Rob Megens Woonatelier in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen graag meer over de mogelijkheden.

Image slide

Twist® Shades van Luxaflex® kopen? Kom bij ons in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen een kijkje nemen

Met Twist® Shades maak je een statement in huis. Twist® shades zijn rolgordijnen met twee lagen stof die bestaan uit horizontale banen. Deze banen zijn om en om transparant. Deze banen zijn ten opzichte van elkaar te schuiven. De opties die je daarmee krijgt zijn: open, half open en gesloten.

Op die manier bepaal je precies lichtinval en privacy in de ruimte. Daarmee zet je gelijk de sfeer neer die je voor ogen had.

In de showroom van Rob Megens Woonatelier laten wij je graag de laatste collectie zien. Je bent welkom in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen voor een deskundig advies.


Bekijk de Twist® Shades

Twist® Shades in vele maten, kleuren en dessins

Twist® Shades zijn te koop in verschillende uitvoeringen. Je kunt dus altijd het statement vinden dat jij in je interieur wilt maken. Zo zijn er behalve de stijlvolle stroken ook verschillende speelse dessins te koop. Dit dessin verandert op het moment dat je de banen over elkaar heen schuift.

Hierbij kun je natuurlijk uit veel kleuren kiezen. Wordt jouw raamdecoratie een opvallende eye-catcher of is het afgestemd op je eigen interieur.

"Ontdek de Twist® collectie bij Rob Megens Woonatelier!"

Veilige bediening van Luxaflex® Twist® Shades

Qua bediening van de Twist® Shades zijn er vele mogelijkheden. Behalve bediening via een koord is het mogelijk om te kiezen voor elektrische bediening. Nog een niveautje comfortabeler is bediening via Powerview. Op die manier bedien je de raamdecoratie met een mobile device, zoals een telefoon of een tablet.

Dit is ook een zeer veilige optie als je kinderen hebt, je loopt geen kans op verstrikking in een koord.

Wil je meer informatie over de Twist® Shades? Kom dan eens langs bij Rob Megens Woonatelier in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen. We vertellen er graag meer over.


Maak een afspraak met Rob Megens Woonatelier

Twist® Shades op maat

Rob Megens Woonatelier komt graag bij je langs om de ramen op te meten. Op die manier ben je verzekerd van Luxaflex® op maat.

Kom gerust eens bij ons in de regio Wijchen, Grave en Nijmegen langs om meer te horen over alle mogelijkheden die we hebben. We staan graag voor je klaar met advies.

'Gegarandeerd raamdecoratie op maat'


Neem contact op