Stukje automatisering in je huis? Bij Rob Megens Woonatelier in Wijchen vind je domotica

Automatisch de rolluiken omhoog, of de zonwering dicht? Dankzij domotica is dat mogelijk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis? Bij Rob Megens Woonatelier in Wijchen kunnen ze je meer vertellen over automatische zonwering.

Rob Megens Woonatelier biedt een stukje automatisering van jouw huis

Met domotica automatiseer je bepaalde zaken in je woning. Hierbij kun je denken aan de verlichting, zonwering, beveiliging en energie in je huis.

Veel van die handige snufjes kunnen met een telefoon of tablet bediend worden.

Daarnaast is het bij sommige toepassingen mogelijk om programma's in te stellen, denk aan dat de rolluiken iedere ochtend om 07.00 uur omhoog gaan: tijd om wakker te worden.


Maak een afspraak

Waarom kies je voor automatische zonwering bij Rob Megens Woonatelier in Wijchen

Domotica betekent vooral gemak. Met een druk op de knop of tablet bepaal je de juiste lichtinval en maak je daarmee sfeer in je woonkamer. Of je stelt een programma in, zodat de luiken naar beneden gaan als de zon teveel door je ramen schijnt, of omhoog gaan als er te weinig zonlicht is. Daarmee kan domotica ook een bijdrage leveren aan de energiebesparing in je huis.

Meer weten? Kom eens langs bij Rob Megens Woonatelier in Wijchen om je te laten informeren over de mogelijkheden.


Neem contact op met ons

Meer automatisering in je huis dankzij Rob Megens Woonatelier in Wijchen

Een stapje verder qua domotica? Bij Rob Megens Woonatelier in Wijchen staat complete opstelling met meer mogelijkheden om je huis te automatiseren.

Met een druk op een programma, maakt het huis zich klaar voor de ochtend, het bed gaat omhoog en de gordijnen gaan open. En zit je 's avonds met z'n tweeën op de bank, kun je een romantisch scenario in werking zetten: de gordijnen gaan dicht en het licht wordt gedimd. Wat je precies instelt, bepaal je helemaal zelf.

Benieuwd geworden? Kom eens langs bij Rob Megens Woonatelier in Wijchen om de opstelling zelf met de tablet te bedienen. Ervaar het gemak van domotica in je huis.


Contact met Megens Woninginrichting

De grote merken van Rob Megens Woonatelier

Bij Rob Megens Woonatelier verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Somfy
Moduleo
Jasno
Forbo
Eijffinger
Arte
HookedOnWalls
Obsession
Inquino
JAB